Vi er et par gutter, der er trætte af at kigge forgæves i supermarkederne efter de smagsrige okseudskæringer såsom onglet, spidsbryst, tunge, hale og højreb, som gør okse til et eminent måltid.

Derudover ønsker vi ikke længere at gå på kompromis med vores bøffer, når vi for en sjælden gangs skyld flotter os og går til slagteren. Vi vil nemlig have fuld smæk på smag og marmorering, hvilket slagterens kødkvæg og kalveudskæringer sjældent leverer.

Derfor vil vi have græsopfedet malkekøer af racerne Dansk Holstein og Dansk Jersey, hvor især sidstnævnte på smag og marmorering tåler sammenligning med Japansk Wagyu.

Oksekød skal selvfølgelig akkompagneres med et godt glas rødvin, og appetitten skærpes med et glas gin og tonic, og det fuldender dermed konceptet for WeekendMad.
Men om oksen skal serveres på den ene eller den anden måde, skal der nogle gange inspiration til. Derfor ønsker vi ligeledes at dele tips og tricks samt nørde opskrifter med ligesindede i appen ‘MinForening”.

Bliv en del af fællesskabet ved at downloade appen MinForening og søg på foreningen ‘WeekendMad’.